Donovan a Richards 01

Už byl taky čas na simíky. Nemyslíte?

Mými aktuálně hranými domácnostmi je rodina, která se přestěhovala na ostrov Sulani. Její historie ale sahá dávno, daleko za tento blog a hlavně do dob, kdy jsem na blog o simících už s takovým nadšením zrovna nepsala. 
A protože jsem teď začala hrát po pauze, kdy mi trvá najet nějaký kloudný příběh, pojďme se nejdřív podívat, co všechno vedlo ke klanům Richards a Donovan. Mají společné kořeny nejen díky dvěma nevlastním sestrám, které hraju aktuálně. 

Na pomoc pro tvorbu historie jsem si přibrala rodokmen.



Celý příběh začíná u malé Donny, jejíž rodina bezhlavě množila psy na svém krásném Paolovi a čemsi dogovitém... 


Donna měla celé dětství velmi dobrého kamaráda. Nejsem si teď jistá, zda si vzala jeho nebo jeho bratra, nicméně jeden z nich byl Samuel Richards, se kterým později založila rodinu.


Žili ve velmi prostorném domě a oba byli rodinně založení, není proto divu, že měli početnou rodinu.
Nejstarší dcera Alyson se osamostatnila hodně brzy a už jako teenager se odstěhovala ke svému o mnoho let staršímu příteli. Její příběh neměl úplně happy end, vydalo by to na vlastní příběh, není to ale větev v rodokmenu, která by vedla k aktuálnímu příběhu.
Do rodiny až po delší době od narození Alyson přibyla mladší sestra Anna a poté i bratr Harvey. Oba byli od své starší sestry děleni docela velkým věkovým rozdílem.





Celkový počet dětí v Richardsovic famílii se ustálil na pěti. Do rodiny později přibyla ještě dvě děvčata - Morgana a Emma.
I v dospělosti se všichni často scházeli a oslavovali narozeniny, sňatky, trávili čas s dětmi... A když se všichni sešli i s drahými polovičkami, nezbylo už místo na žádné rodinné známé "z venku". Všechno pobrala obří a ve všech dostupných simích městech rozlezlá rodina.

Všichni členové měli nějaké své příběhy, veselé, smutné i dosti bizarní. Dnes mají ale hlavní slovo především dva příběhy z generace Donniných dětí.
Annu a Harveyho dělí jen velmi malý věkový rozdíl a jejich děti jsou téměř stejně staré. Oba mají syny.
Anna se vdala za jistého Donovana a převzala tak jeho příjmení. Záhy se narodil syn Kyle, ne ve velkém časovém rozestupu, co se Harveymu narodil syn Christoph.

V tuhle chvíli ale musíme trochu odskočit. Někam docela jinam. K novým sousedům ve městě Newcrest.
Miranda a Kendal, sestra a její starší bratr.




Sám Kendal nemá na vývoj dění téměř žádný významný vliv než pouze to, že s ním jeho mladší sestra žila ještě než byla zcela dospělá. On sám se později oženil s Jessie Gorry, která má bližší vazbu na Richardsovi ze strany bratra, jenž se oženil s nejmladší z pěti dětí, Emmou a má s ní nyní dvě dcery Arianu a Serenu.
Nicméně to je pouze matoucí informace, kterou je momentálně možné zcela vypustit, protože, jak už jsem psala, nemá žádný vliv na budoucí vývoj.

Miranda (ta s mikádem) si jako teenager v sousedním městě našla přítele. Byl jím právě Kyle Donovan (ten s tím debilním culíčkem a skobovým nosem). Mimo to si ve svém novém domově našla i partu čtyř dalších přátel. I společně s Kylem spolu trávili téměř veškerý volný čas. Součástí party se stal i Christoph Richards (hnědé vlasy, modré tričko), který byl zároveň Mirandiným úplně nejvíc nejlepším kamarádem.

Kdo ví, jak by se příběh vyvíjel, nebýt tragické události, která se stala při společné letní dovolené na horské chatě (ve které nemám ani špičku prstu, prostě se to tak sehrálo zcela samo - opravdu včetně vývoje vztahů).


Ze dvou skvělých kamarádek jí po té dovolené zbyla pouze jediná, Gina. S tou jí přátelství mimochodem vydrželo až do dospělosti, později se i obě přestěhovaly na ostrov Sulani, kde žily se svými rodinami.
Gina se navíc provdala za syna Morgany Coreen, za svobodna Richards... Už jste se ztratili? Já doufám, že ano. Je to pořádná příbuzenská matlanice!! (Pro zjednodušení, následní muži Mirandy i její kamarádky Giny jsou bratranci. Ehm...všichni tři!)

Zpět ale ještě k onomu osudnému pobytu na horské chatě.

Simím světem se zrovna proháněla vlna veder. Nejspíš to kromě fatálních následků nejprve zatmívalo mozky, jelikož i navzdory přítomnosti Kyla, Mirandina tehdejšího přítele, poněkud se změnily vztahy v partě.
Postoj Mirandy ke třetímu chlapci v partě (blond, červené trencle/červená kostkovaná košile), jehož jméno si nepamatuju, se z dobrého kamaráda změnilo na osudovou lásku.

Jiskry přelétly a možná by to znamenalo i konec vztahu s Kylem, kdyby se jiskřičky nezměnily v žár působením oné vlny veder.
Mirandina kamarádka nebyla za celou dobu schopná sundat si ten hloupý tyrkysový svetr a tak letní dny neustála. Smrťák však to nadměrně horké léto obcházel rychleji a pilně se činil, jelikož si během chvíle vzal život i nově objevené osudové lásky naší siminky a zavřel tak jedny dveře pro možný vývoj příběhu.

Miranda tedy i nadále zůstává s Kylem a na prahu dospělosti s ním začíná společný život.
Kyle však žije s rodiči a finance na vlastní bydlení tak úplně nemá. Líně a nezodpovědně, začíná se živit jako profesionální blogger, ale simoleony se rozhodně nesypou. Miranda sama si také bydlení dovolit nemůže a žít v miniaturním domku s bratrem, který tam navíc žije s manželkou a synem je v podstatě nemožné.

Miranda přesto s Kylem čeká své první dítě a aby toho nebylo málo, jeho rodiče si na stará kolena pořizují ještě jedno, ze kterého se ovšem vyklubou dvojčata Joseph a Alan. Kyle má tedy bratry skoro stejně staré jako dceru Avu a v domě nikdo nemá absolutně žádný osobní prostor. Zázemí začíná připomínat spíše ubytovnu.



Zatímco však Anna Richards, později Donovan, se vdala do hodně chudých poměrů, Harveymu s jeho ženou se dařilo. A Christoph Richards byl tak narozen do zcela jiného života než Kyle. Možná i to byl důvod, proč se Kyle stával více nevrlejším a postupně zazdíval nejen vztah se svými rodiči, ale i s Mirandou. A když žijete někde, kde se nemá nikdo ani za mák rád a přitom máte ve vedlejším městě toho úplně nejlepšího kamaráda na celé simí zeměkouli, kam půjdete?

Christoph měl nejen méně výbušnou povahu a na rozdíl od bratrance něco uměl - jeho malířské schopnosti mu později zaručili nemalý obnos - ale měl i dobré vztahy s rodiči a vůbec celou rodinou. Miranda se s Christophem sestěhovala ještě dříve než se narodila její první dcera Ava, následně se i vzali a přestěhovali se na Sulani, kde vychovávají i druhou dceru Elisu a společnost jim dělají kocouři Johník a Tank.

Tragédie však obchází simí světy velmi ráda, a tak po smrti manžela umírá velmi záhy i Anna Donovan, Kylova matka. Kyle tedy zůstává se svými dvěma bratry sám a nadále tluče bídu s nouzí v malém domečku ve Vrbové zátoce.


Jenže jak to tak bývá, s novou generací simíků ta starší odchází do pozadí... Příště tedy bude hlavní aktérkou Ava. Uvidíme, jaké příběhy ji potkají.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Měla jsem plány...

Nepovedený pokus psát o více věcech naráz

Ze srdce dýni a podzim v duši